Träningsvärk och crazy people

Sitter här med Årets träningsvärk! Min bättre hälft köpte en stor träningsboll här om veckan och vi körde ett stenhårt pass i förrigår och igår simmade jag en kilometer. Så nu har jag riktigt ont överallt mest i magen och bröstkorgen, mest när jag skrattar eller överhuvudtaget rör på mig.
Det är olidligt, jag som inte tränat på mer än 1 år nu.

Nu när jag simmade var det en galen kvinna som försökte battla med mig.
Hon simmade fort och stirrade på mig varje gång vi passerade varandra, som om hon försökte utmana mig!
Jag har inte tränat på mer än 1 år så jag var mest glad att jag överhuvud klarade kilometern hur fult och sakta det än gick, så jag blev ju inte direkt triggad men gosh orka med crazy people!


Har ni kommit igång för bikini-sässongen? Eller du kanske är duktig och tränar året om?
I sommar ska ni få se en supertrimmad Rohan inga fler sloppy armar och lår här inte!


Förresten var jag tvungen att fota bollen för att visa er hur ofantligt stor den är! Tror vi köpte en alldeles för stor boll hehe. Där ser ni min lilla mini fot vs en supergiant boll.


Trend 2009: Rock on

Sugen på att fynda smink på mellandagsrean?

Satsa på mörka ögon och knallröd mun á la rockstil. Till det passar en hellugg och 70-tals lockigt hår om du ändå håller på att förnya dig själv.

Modellerna för Gucci kom med skönt sotade ögon på catwalken andra likadant fast med neutrala läppar och andra med knallröda.

Tips på bra smink på Make Up Store, där får du även tips på just vilken färg som passar dig, för tro mig det finns massvis av nyanser utav knallrött. Där får man också tips på hur du sotar ögonen snyggt och vad som ska användas under sminket.

Vill du som jag inte smeta så mycket med läppstift så kör med färgat läppglans, luktar dessuto mumma!



Alla bilderna är lånade från makeupstore.se

My professional and me


Ofta känns det som att jag absolut inte har någonting att ta på mig, ändå är mina garderober fulla och jag har börjat fylla min bättre hälfts utrymmen.
Värst är det när det handlar om ett specielt tillfälle, som utgång eller speciell middag, eller helt enkelt ett tillfälle när du vill glänsa. Exempelvis när du vet att chansen att träffa på ett ex-kex är stor eller när du helt enkelt vill vara den snyggaste i hela området.

Någonting man då kan göra är att skämma bort sig själv och sin garderob med ett proffs, en personal shopper eller en style advisor.

Jag vet att det låter dyrt och omständigt men det finns faktiskt butiker som erbjuder det helt gratis! MQ, Top Shop och SOUK-gallerian exempelvis. Det gäller dock att ringa i förväg och boka i tid.

Oftast får man ett eget utrymme i butiken att prova kläder på i lugn och ro och man kan redan innan lämna uppgifter om det man gillar och så. På Åhlens och NK finns denna tjänst också och i vanliga fall brukar det kosta drygt 1000:- i timmen.

Det bästa är att man inte har något köptvång och man kan använda tillfället bara för att få reda på vad för slags plagg man passar i, gratis.

Så skäm bort dig ibland med en style advisor och shoppa som stjärnorna det brukar i alla fall jag göra.

Vill du läsa mer om hur man bland annat blir rådgivare, läs här på alltomstockholm.se  & även på denna blogg skriven av vackra Saba


Trender 2009; Sitt på höga hästar



Minns ni modellerna som föll omkullcatwalken tidigare i höst med sina omänskligt höga klackar?

Nu är det vår tur.


Satsa på skyhöga klackar i alla former och färger, ja ja den första skon har i princip alla bloggare men visst är den het?
Jag tror att det snart kommer fler riktigt höga klackar till de stora kedjorna men hittar ni några under rean, köp redan nu!

Bilderna är lånade från bianco.com och klickbara med mer information

Trender 2009; Gold digger


Now, I aint say she's a
gold digger

Satsa på en klänning i guld, det kommer verkligen att löna sig. Vill du vara extrem ta dressen annars är min favorit den första, helt underbar klänning.
Helst ska det vara guldfodral 2009.

Om ni vill ha två trender i ett ska man välja den sista klänningen som har en bar axel, asymmetri hänger kvar och är hett. Så plundra mellandagsrean nu.




Bilderna är klickbara och lånade från topshop.com och stylebystars.com

Vi med sagolångt hår



Vi som har långt hår vet hur viktigt det är att sköta om sitt långa hår. Jag änvänder enbart sådana borstar med äkta svinborst när jag borstar håret och är riktigt försiktig och sliter aldrig i det.

Sen så stylar jag håret ganska mycket och är alltid nogrann med olika slags skydd beroende på vad jag gör. Redken är ett märke jag är nöjd med och alltid använder, deras produkter finns för alla slags utföranden.

Eftersom jag tidigare fått frågor om hur jag sköter håret tänkte jag bara nämna vilka produkter jag använder i håret.




Alltid denna när jag har inpackning efter att jag tvättat håret, håret reder i princip ut sig själv redan i duschen & dagar då håret är en sekund från döden kan man stryka i lite och lämna kvar i håret.






Vid styling med värme då jag plattar och lockar med plattången använder jag alltid den här, den både ger glans och tar bort frissighet. Livsnödvändigt när man använder värmeverktyg, skulle aldrig locka utan skyddande produkter. Perfekt både för längderna som jag lockar och luggen som bara plattas.






Ett schampo i samma serie, som slätar ut och tar bort frizzigheten redan i duschen, oslagbar.






Frizzigt hår vid fuktigt väder? No no inte mitt, denna skyddar mitt  hår och håller hur länge som helst. Dessutom luktar det ljuvligt som en mild parfym hehe.


Så där har ni mina hemligheter det är inte för intet som mitt hår oftast ser ut såhär nämligen. Jag är så trött på folk som låtsas om att de ser fab fab fab ut heelt utan möda när de faktiskt lägger ner både tid och pengar men vägrar erkänna det utan stoltserar om hur naturliga de är.

Visst finns det absolut människor som ser underbart vackra ut helt utan produkter och jox, I'm not one of them och det är irriterande när folk låtsas om att de inte gör det, när de gör det.



Natti natti


Bilderna är lånade från www.eleven.se/ och redken.se

Släpp fram vilddjuret inom dig

Situation: Du står mitt på mellandagsrean i hysterin med ett djurmönstrat byte i handen. Antingen håller du hårt fast i ditt byte och köper det eller lägger tillbaka det i högen där en massa andra galna shoppare står och gräver. Du vet att om du köper plagget är du fast, oftast finns varken öppet köp eller bytesrätt.

Din take: Ja okej djurmönster kommer och går, du har aldrig riktigt riktigt gillat det fören nu men detta plagg ser riktigt snyggt ut men du vill samtidigt inte vara den enda på stan med ett rivigt djur på dig.

Lösning: Är priset rimligt? Köp.

Vilddjur som plagg verkar hänga på stadigt även i vår, det som snarare förändras är prickarna som byts mot tuffare tigerränder.

Så om plagget sitter bra, köp det och använd tillsammans med exempelvis andra mörka plagg. Här är några tuffa och prisvärda plagg som släpper fram vilddjuret inom dig. Grrr.





Bilderna är lånade från ginatricot.com och ellos.se

Tips för mellandagsrea-shopping








Ska du shoppa loss på mellandagsrean och är ute efter en feminin stil som funkar denna säsong och i vår?
Välj en romatisk stil med fina klänningar och vackra väl synliga accessoarer så som smycken och långa lyxiga handskar.
Både långa som korta klänningar funkar, stilen är romatisk tänk venedig och lyxigt material, fast till ett rimligt pris.

& eftersom vi Sverige-folk bor 2 minuter från polcirkeln, lägg till snygga och varma detaljer som höga knästrumpor och snygg halsduks-krage.

Jag fortsätter att publicera shopping-tips för mellandagsrea-shopping-hysterin så kolla in här igen snart.

Alla bilder är klickbara med mer information och pris.
Bilderna är lånade från lindex.com only.se kapahl.com hm.se


Rohan är tillbaka

God Jul i efterskott!

& tack för alla fina kommentarer under julhelgen!


Nu är jag äntligen hemma igen. Har checkat av 5 julmiddagar med olika delar av familjen och min bättre hälfts släkt och nu är det lov lov lov.
Njuter ni lika mycket som jag? Med långa sovmornar och så mycket julmat att man i princip är tvungen att fasta hela 2009 för att ens komma i närheten av sitt gamla jag?

Jag har börjat fila lite på nyårslöften, nej nej jag håller heller aldrig dem. Oftast skriver jag en lång lista med massa oresonliga löften som jag aldrig uppfyller men som fungerar som riktmärke.

Vad har ni som nyårslöften i år? Om du ens har det? Tell me.

Nåväl nu är jag tillbaka och ska vara lika aktiv som innan julen. Känner du dig villrådig över vad som ska shoppas under mellandagsrean? Kika in här jag har slukat modeblaskor hela julen och har massa budget-tips på G och inpiration om vad som är inne denna vår.

God fortsättning önskar Rohan

Dagens julklappstips - 23 dec För honom

På väg till julmiddagen och saknar en sista manlig klapp?
Sväng in på dressmann och roffa åt dig en slips, alltid uppskattat och sen får man inte glömma att "det är tanken som räknas" använd det som ditt personliga mantra och upprepa för dig själv maniskt om du ser skrymten av missnöjda ansikten.
Det är tanken som räknas, det är tanken som räknas det är tank...



Alla bilderna är lånade från dessmann.se

Dagens julklappstips - 23 dec För henne



Dagen innan jul, de flesta vännerna har lämnat Stockholm och Sverige för varmare breddgrader och nu börjar alla middagar.

Själv ska jag hinna gå på 5 olika släktmiddagar med start från och med i morgon, jag kommer att förvandlas till en stor julgris så om ni inte ser tips på kläder på ett tag framöver, ja då vet du varför..

Nåja här kommer ett sista julklappstips för henne, du har just insett att du heelt glömt bort en vän och du är helt rådvill angående vad du ska köpa, kolla in detta erbjudande från indiska.

8 nummer av tidningen Chick för endast 99:- annars skulle det kosta 200:- för lösnumren så passa på. Det enda du behöver göra är att köpa ett litet vykort och skriva ner ett fint rim angående tidningen och voliá julklappen är fixad.

"Sida upp och sida ner, av denna vill du bara ha mer."

Rim lånat från julklappsrim.blogspot.com/ där finns hundratalts tips på rim dessutom

Dagens julklappstips - 22 dec För henne & honom

Ibland vill man väldigt gärna ha hem vissa saker, som en viss färg till badrummet (som den andra absolut inte vill ha förövrigt). Vad är då inte bättre än att ge sakerna i julklapp?

Här är några klappar jag gärna skulle köpa till min bättre hälft och som han annars aldrig hade köpt hehe.



Alla bilder är lånade från ikea.se

Dagens julklappstips - 21 december För henne & honom

Titta vilka söta grejer man kan köpa till husdjuren på Ikea, allt från söta leksaker till egna möbler. Skulle jag skaffa djur skulle de absolut få egna möbler hehe. Här finns allt man behöver till sina ögonstenar.

Alla bilder är klickbara med mer information.




Alla bilderna är lånade från ikea.se

Dagens julklappstips - 20 dec För henne & honom

Vill du piffa upp någon soffa? Här är några snygga kuddar som jag gärna skulle fylla min soffa med.





Alla bilderna är lånade från ikea.se

Dagens julklappstips - 19 dec För honom

Har han svårt att gå upp på morgonen? Är du rädd för hans mobils liv när den blir misshandlad om mornarna?
Här är svaret, ett väldigt billigt svar dessutom som han har användning utav.


Klicka på bilderna du gillar.
Alla bildern är lånade från ikea.se

Julklapps-panik? Du har hittat rätt

Okej tänk följande, det är mindre än en vecka fram till jul och du är helt clueless angående vad du ska köpa i julklappar!

Nu publicerar jag massa billiga, funktionella tips som ska hjälpa dig på vägen och i affärer dit du kan åka och i panik grabba tag i klappen och därmed stryka den från listan.

Enjoy folks

Dagens julklappstips - 19 dec För henne




Idag hittade jag en hemsida med riktigt fina smycken och väskor med låga priser, det allra bästa är att smyckena skickas frakfritt och att man dessutom får en juvelpåse till. Kan det bli bättre? Vem vill liksom betala extra för frakt, det blir alltså som att kila ner till affären.

Jag är helt förälskad i armbandet med bett och tänkte klicka hem det under morgondagen, eller snarare idag, kolla vilken tidpunkt jag skrev det här (sitter egentligen och pluggar).

Klicka på de bilderna du tycker om och läs mer på deras hemsida.

Alla bilder är lånade från www.bagsandfashion.com/

Godis till varje pris

Mums titta vad det blev, på tal om ytligheter i inlägget nedan.
Eftersom jag inte orkade gå till den stora affären (ligger 200 m längre bort, oops) blev det en liten mini-kiosk men hutlösa priser. What can I say, jag var sugen på godis helt enkelt och julmust, lite julkänsla här framför pluggböckerna.

Om 18 timmar är jag fri från skolan för terminen, det tåls att firas.



Ytligheter eller godis

Nu har jag suttit och tryckt här och väntat på mörkrets inbrott i flera timmar, allt för att jag ska kunna smita ut och köpa godis.
Eftersom jag är ledig och bara tenta-pluggar har jag varken sminkat mig eller fixat håret, inte ens det minsta.

Jag är en person som aldrig lämnar huset utan att vara tipp-topp fräsch och nu merar jag aldrig, inte ens när jag är på randen att falla ihop av sjukdom.

Jag tror inte någon i min bekanskapskrets någonsin sett mig som annat än riktigt snygg, jag hör ständigt att jag är fräsch och ser bra ut och jag har bara ett enda svar på det; det har sin orsak, jag lägger ner tid på mig själv.

Nåväl, tillbaka till problemet. Kiosk-snubben har träffat mig flera gånger och känner igen mig så jag blir antagligen tvungen att fräscha till mig lite men jag vill inte.

Så min fråga till er är; ska jag våga mig ut, i mörkret för visso, roffa åt mig godis och sen raskt ta mig hem utan smink o dyl? Faller hela bilden av Rohan om jag drar mig dit som det grottroll jag tyvärr är idag?

Lämnar du huset utan smink?

Dagens julklappstips - 18 dec För henne




Finns det något bättre att ge än flera småsaker i ett enda paketpris? Men då ska priset för paketet vara humant, jag älskar verkligen mina vänner och vill ge dem det bästa men jag kan inte och tänker inte lägga en förmögenhet på alla, känner du det samma?

Dessa paket kostar alla under 300:- men innehåller flera olika produkter som exempelvis dofter och smink.

Min favorit är lipgloss ringen, jag såg den "live" igår i affären och måste säga att den är riktigt snygg.
Klicka på bilderna du är nyfiken på för mer information och pris.

Alla bilderna är lånade från kicks.se

Dagens julklappstips - 18 dec För honom





Spelar han mycket dator?
Han kanske rent av spelar just WOW? Då passar någon av dessa t-shas perfekt och nej jag förstår inte heller det roliga i ens hälften av dessa, men mina insiderkällor garanterar att det är roliga texter.

Sen slängde jag in ett litet treat för oss tjejer, den lilla svarta manicken, den stänger av alla TV-apparater med ett litet klick.

Alla bilderna är lånade från www.bytelove.se/

Under 100-lappen



Jag kikade just in på nelly.com och såg att det ät fraktfritt om man beställer idag, så jag pysslade ihop dessa smyckesdrömmar, alla under 100:- så passa på att beställa idag flickor!

Klicka på bilderna du gillar och kolla in det sköna priset
Alla bilderna är lånade från nelly.com

Ni som har en kisse




Nu har jag gått och varit sugen på en egen katt hur länge som helst, tänk en ullig liten gullig kattunge.

Har du någon katt?

Jag har nämligen lite funderingar; har ni en ras som inte fäller så mycket/är korthårig?
Är era egna kläder ändå håriga utav kattens hår? Sover era katter i sängen med er (kan man ens lära katter att inte vara i sängen)?

Vore bra att veta då jag inte bor så superstort.
Bilderna är lånade från google.se

Gillar du bloggen? Se till att inte missa mina uppdateringar genom att klicka här

Dagens julklappstips - 17 dec För henne & honom


Alla bilder är lånade från barbarella.se



Jag fick ett mail här om dagen där en läsare skrev något i stil med "men Rohan varför har du bara med klappar som passar pojkvänner?".

Därför handlar dagens julklappstips om grejer du kan ge både pojkvän som lillebror som bästa killkompis men även för tjejer.

Klicka på de bilderna som verkar roliga jag tycker själv alla skulle vara kul att ge bort som julklapp speicellt bröd-plåster.

Sen måste jag nämna för alla som kikat in här tidigare och sett en helt galen design, det är tackvare Alisa som min blogg numera ser fin ut :)

Vad ska ni göra idag? Jag ska plugga (läs: slå/pressa in information i huvudet) hela dagen inför tentan på fredag.

Skriv gärna en rad om ni halkar in här på bloggen så kan jag besöka er blogg med

Dagens julklappstips - 16 december För henne & honom

Dagens julklapps tips riktar sig till både honom och henne, det är personliga koppar. Vem vill inte ha en personlig och fin kopp att dricka morgonkaffe eller morgonté i?

Jag älskar personligen te och dricker flera koppar om dagen, alltid i olika smaker. Min absoluta favoritsmak är Söderblandning men jag vågar aldrig dricka just den när jag och mamma fikar på Östermalm, skulle du våga beställa det?

Här kommer fina muggar
Alla bilder är lånade från duka.se


Gud vad jag känner igen mig med Blondinbella

Gjorde inte ni också det när ni såg Blondinbellas tv-show på tv400 tidigare ikväll?

Alltså jag hade kunnat gjort det där programmet och då skulle det vara precis likadant, ganska häftigt ändå att man funnit sin själsfrände, tycker inte du det?

När jag hade sett den där apparaten i köket hos assistenten så googlade jag på det och för er som inte heller visste, det är visst en sodastreamer! Jag som trodde jag var den enda som inte visste och nästan skämts för det. Bra att hon lyfter fram sådada grejer utan att skämmas, så vi andra också slipper skämmas hos folk när vi ser udda apparater men inte vågar fråga.

Egentligen borde jag skriva ihop ett mail där jag föreslår ett samarbete, då skulle vi kunna komplettera varandra.

Det som vore bra med ett samarbete det är att vi skulle kunna filma från min egen bostadsrätt här i innerstaden. Jag har nämligen både städhjälp och en egen kock som kommer på tisdagar och torsdagar (okej ibland på sega bakis-söndagar också) och lagar middag till mig. Anledningen är för att jag inte orkar äte ute varje dag, det kan vara riktigt gott med hemmalagad mat ibland.

Tyvärr är han ingen sådandär hunk som man ser på teve, det är en medelålders japansk kock som heter Huang och han är inte speciellt pratglad om man säger så. Städdamen är dock precis som på teve, hon är stor och bryter på något slaviskt språk men hon bakar goda bullar och stjäl inte allt för mycket.

Jag kommer i alla fall följa Blondinbellas tv-program. Vad tyckte du om programmet?

Blondinbella någon?

Är det någon mer än jag som egentligen behöver göra annat (läs: panik-plugga) men som ändå ska kika på Blondinbella ikväll kl 20:50 på tv400?

Dagens julklappstips - 15 dec För honom

Här kommer ett riktigt lyxigt tips, en halsduk i 100% cashmere kan det bli lyxigare? Dessutom slipper du känslan av att du blir rånad eftersom halsduken kostar 399:- och det är fri frakt, finns i flera färger. Perfekt som present för honom.



Bilden är lånad från  mypashmina.se/

Gay-fundering på kvällskvisten

Någonting som jag har funderat på när jag surfar in på olika bloggsidor är just presentationen och de raderna som ska locka nya läsare. Varför vill man som bloggare så väldigt gärna fastställa att man är homosexuell?

Jag menar verkligen ingenting illa och jag har inga som helst problem med det, det är mest en frågeställning från min sida eftersom jag har sett väldigt många sådana beskrivningar på sistonne.

Jag menar, hur ofta står det egentligen "Heterosexuell 17 årig tjej skriver om..." varför vill man då så tydligt deklarera på sin blogg att man är homosexuell?

Är det för att man vill slippa frågor? Eller vill man ha ragg? Vad tror du?

Dagens julklappstips - 15 dec För henne

Du vill absolut ge ett smycke i julklapp men har svårt att veta vad hon vill ha, dessutom vill du inte lägga en förmögenhet på smycket, vristlänken är då svaret. Handlar man dessutom för över 300:- från denna sida får man ett fint sminkset på köpet, en liten julklapp till dig själv.




Alla bilderna är lånade från puss.se

Rosett är hett




Rosett är både rätt och hett. Börjar du få panik inför nyår? Klicka på dem du gillar och läs mer.

Dessa fina kommer från Topshop och det tar 5 arbetsdagar för dem att skicka kläderna och vad jag har förstått ska de vara hyffsat snabba och ha billig frakt. Annars är det bara att springa in på någon av deras butiker i Sverige.

Jag älskar personligen att ha rosetter i håret och broscher som man kan ha till olika plagg och tillfällen.
Alla bilderna är lånade från Topshop

Lady in black



Har du en färgglad eller paljettspäckad klänning till nyår så låt resternde accessoarer gå i svart eller dovt. Behåll känslan av lyx med snygga detaljer som långa handskar och sjal över axlarna eller en snygg brosch.

Hur ser din nyårsoutfit ut?
Alla bilderna är lånade från kappahl.com

Vill ha



Titta vilken dröm! Helt i silke med band i midjan, precis sådana klänningar älskar jag.
Annars använder jag sällan klänningar på vintern, utom när vi går ut på klubbar. Denna vore så fin att skrida runt i, vad tycker du?

Dagens julklappstips - 14 dec För honom

Jag har ganska många tips för pojkvänner och andra bättre hälfter så därför tänkte jag slänga in ett inlägg för pappor och mor- och farföräldrar.
En billig och bra näs- och öronhårstrimmer. Alltid uppskattat av de äldres respektive om inte annat hehe.
Bilden är lånad från jula-postorder


Dagens julklappstips - 14 dec För henne

Titta vad jag hittade när jag surfade istället för att plugga; en plattång som är helt sladdlös! Tänk att kunna gå runt och kunna fixa sig i ordning över hela lägenheten!
Haha vadå I-landsproblem förresten.
Bilden är lånad från jula-postorder


Dagens julklappstips - 5 december För honom



Någonting som alltid är uppskattat är böcker, här har jag tagit med några böcker som jag läst och sådana jag har förstått ska vara bra.

Dagens julklappstips - 13 dec För henne & honom



Svårt att komma igång med träningen? Gör träningen till en längtansvärd stund med snygga träningskläder. Både för henne och honom.
Klickbara bilder, alla lånade från stadium.se

Ledsen att jag inte uppdaterat på länge! Jag har varit lucia och lussat hela helgen :)

Vad har du gjort under Lucia-helgen?

Ny design

Vad tycker ni om den nya bilden? Hehe jag är helt novis på bildredigering och html-kodning så det ska bli bättre. Ett första utkast kan man säga :)

Säg gärna till om det är något som ser tokigt ut eller bara allmän kritik.

Fredag & regn


Äntligen
fredag hörni!

Det regnar ute och jag har egentligen inga lektioner idag så jag skulle kunna sitta inne med en stor kopp té och mysa hela dagen men jag har lovat att äta luch med en vän på stan. Så det blir till att packa med sig ett stort paraply och stövlar. Denna helg kommer gå i pluggandets tecken, har tre tentor att skriva nästa vecka så min helg blir inte så spännande är jag rädd.

Vad ska du hitta på för kul i helgen?
Jag är så himla sugen på att göra en riktigt snygg bloggdesign, har massor av idéer men när jag väl försöker blir det fult. Hur har du gjort med designen? Känner du till någon bra som gör bloggdesign på begäran?

Tipsa gärna mig :)

Ha en bra fredag!

Dagens julklappstips - 12 dec För henne



Strass, behöver jag säga mer? Perfekt till fest och liten krydda till vardags, coolt med strasskärp va? Första gången jag ser det faktiskt. Till helt rimliga priser också, idealisk julklapp alltså. Klicka på bilderna du gillar.

Alla bilderna är lånade från puss.se

Dagens julklappstips - 12 dec För honom






Det har varit mycket olika smycken till henne på sistonne så jag tänkte lägga upp ett med tips för honom. Min favorit är halsbandet med små hjärtan med sitt eget namn på, riktigt sött att bära varandras namn runt halsen.

Alla bilderna är klickbara och lånade från puss.se

Don't play with fire, play with Nagellack






Jag som alltid även till vardags har färgglada naglar älskar nagellack i alla möjliga färger. Ett tips är nagellack från eleven.se där har nagellacken även ursöta namn, vad sägs om; Celtic Sun om den gula ovan eller Liquid Leather om den svarta.

Målar du naglarna till vardags? Jag tycker det är en perfekt outfits-höjare, ett lite 'skrikigt' lack kan ersätta smycken och pigga upp en annars mörk klädsel.

Mina favoritfärger när det gäller nagellack är olika nyanser av röd, gärna knallröd men då med lagom långa ytterst välvårdade naglar. Jag vet ingenting värre än ovårdade naglar med avskavt lack urr, ta bort det med någon mild remover om du inte vill bli torr om händerna. Jag använder enbart acetonfri-remover.

Klicka på de färgerna du gillar.
Alla bilderna är lånade från eleven.se

Passion for Bling




Ett urval av mina mina önskeklappar i år, fina va? Jag älskar smycken, man kan nog aldrig äga för mycket bling.
Klicka på bilderna du gillar :)

Alla bilderna är lånade från www.chique.se där de har riktigt bra julklappstips också.
Vilka är dina favoriter?

Julklappstips - 11 dec Sport För honom


Låt honom vara bad boy för en dag och ratta.

Klicka på bilderna som verkar grymmast och välj upplevelse.
Alla bilder är lånade från liveit.se


Julklappstips - 11 dec Lyx För henne


Skäm bort henne med kroppslig och själslig omvårdnad och lyx, låt henne stå i centrum.

Klicka på bilderna som verkar skönast och läs mer.
Alla bilderna är lånade från liveit.se


Att vara bloggberoende


Ni där ute som bloggar, känner ni också att man blir bloggberoende? Förr surfade jag flera timmar om dagen på kända bloggar och avundades dem, numera sitter jag och frenetiskt trycker på F5-tangenten för att se om någonting nytt hänt på min egen blogg.

Är det så för er med? Hur mycket tid lägger ni ungefär ner på er blogg dagligen?

Jag går även runt om dagen och försöker slipa på 'bloggmaterial' att skriva om dagligen och ibland drömmer jag om massa fan-mail som trillar in på min mail hehe är det samma för er?

Försöker att plugga inför ett prov men jag springer hela tiden till datorn för att se om någonting nytt hänt, får inte sådär överdrivet mycket plugg gjort om jag ska vara ärlig.

Natti natti där ute, i morgon kommer ett supertidigt (nåja i alla fall för mig) inlägg så glöm inte att kika in på morgonkvisten.

Unik till ett lågt pris





Vill du som jag budget-shoppa men ändå får den där känslan av att du bär någonting unikt?

Jag vet själv att det inte är kul att se alla andra ha identiska outfits som mig därför försöker jag göra mina basplagg unika och utsmyckade.

Ett väldigt enkelt sätt är att sy på fina pärlor och göra lite mönster och broscher. När jag säger enkelt, då menar jag verkligen enkelt, jag är nämligen en sådan person som har problem att sy kläder till barbiedockor, så nu pratar vi om riktigt enkla ingrepp som alla kan få till fint.

Det finns affärer som säljer pärlor och andra hobbyartiklar överallt, ett tips är Panduro och Pärlshopen. För tips och inspiration är det bara att surfa in på sidor med smycken eller köpa en tidning, det finns exempelvis massor av tidningar som bara visar olika smycken man kan tillverka själv.

Här är några tips på vad för slags pärlor man kan använda till sina plagg.
Klicka på de bilder du tycker är fina och läs mer och se pris.

Alla bilder är lånade från myllra.se webshop där finns alla slags pärlor och tillbehör man kan tänka sig.
Bilderna på basklänningarna är lånade från H&M's webshop


Minsta vovven i stan



Idag när jag åkte till skolan satt jag bredvid en tjej som hade en pytte pytte liten Chihuahua i sin väska. Jag har aldrig sett en sådan liten krabat förut! Efter halva resan började det röra sig massor i väskan och vips så tittade ännu en liten Chihuahua upp ur väskan. Riktigt söta men verkligen pytte små.

Jag som aldrig fått ha husdjur som liten, förutom en egen ponny, älskar hundar men jag har väldigt svårt att föreställa mig att äga en liten. Skulle du vilja ha en?

Vad tycker du om Chihuahuaor och andra små hundraser man bär i väskan på stan?

Äntligen Bloglovin


Woho nu funkar min blogg på Bloglovin, förr Bloggkoll, har varit något strul med uppdateringar som inte fungerat på grund av något fel i min kod.

För er som nu vill följa min blogg på Bloglovin och veta exakt när jag uppdaterar kan klicka på länken här nedan :)


Dagens julklappstips - 10 dec För honom


Allt för hans dator. Han kanske redan har en datorväska, men har han ett datorfodral? Här tipsar jag om några snyggingar från Ordning&Reda, min favorit är den med ett anteckningsblock.

Klicka på bilderna du gillar för mer information och pris.



Alla bilderna är lånade från Ordning&Reda

Dagens julklappstips - 10 dec För henne


Igår fick jag en kommentar om mitt armband jag har på bilder med tröjan. Eftersom det är ett gammalt armband från Guldfynd finns det inte kvar, så jag tänkte att vad är inte bättre som guldigt armband än en snygg klocka - som ändå ser ut som ett armband. Två i ett helt enkelt.

Alla dessa klockor kostar dessutom under 300:- klicka på dem du tycker är finast och läs mer.


Alla bilderna är lånade från Guldfynd

Drömväskor



Jag kände för att belöna mig själv idag efter skolan så jag gick en sväng på stan och kollade efter snygga väskor att ge mig själv i julklapp.
En av mina favoritaffärer är Shestore.se, där finns riktigt snygga väskor därför får det vara dagens tips.

Titta bara på det här smakprovet av drömväskor, jag skulle gärna köpa hela bunten! Vilken tycker du är finast?

Alla bilder är klickbara och visar mer information och pris.


Alla bilder är lånade från Shestore.se

Dagens julklappstips - 9 dec För honom






Idag vill jag slå ett slag för smycken om passar honom. Jag tycker det är snyggt med något enstaka bling på killen och då är ett armband eller armkedja snyggt. Här är några billiga tips från Guldfynd som jag gillar, även ett halsband har smugit sig in. Klicka på de bildern du föredrar och läs mer.

Är det något som din kille skulle bära eller redan bär?

Alla bilderna är lånade från Guldfynd.se

Dagens julklappstips - 9 dec För henne



Pearls pearls pearls, finns det något som gör ett smycke finare än just pärlor? Jag har flera olika pärlörhängen och smycken som jag använder till vardags och jag tröttnar aldrig. Pärlor är en av de värdefullaste äldelstenarna och sägs ha en livstid på över 100 år, tänk vilken investering! Klicka på de bilderna du tycker om och läs mer.

Dock så behöver de skötas för att hålla så länge, spraya parfym och så innan och låt allt torka innan du sätter på dig pärlor. För att de ska behålla sin lyster ska de bäras, det är i alla fall vad man brukar säga.

Jag har sett så fina billiga på Glitter men de har tyvärr inga bilder så jag kan inte visa dem här, jag får väl helt enkelt åka dit och köpa ett gäng och fota lite hemma.

Jag har tagit med både sötvattenpärlor och saltvattenspärlor, vad är skillnaden förutom priset? Läs vidare.

Sötvattenspärlor
Dessa är odlade i muslor som lever i sjöar och vattendrag och finns över hela världen. De är lite mindre och finns i flera olika former och färger. Dessa pärlor odlas kortare tid och får då unik form.

Saltvattenspärlor
Är odlade i större muslor som trivs i salta hav. Saltvattenspärlor är helt runda och oftast större än sötvattenspärlan de har även mer lyster och är således dyrare än sötvattenspärlan. De odlas även en längre tid för perfekt symmertri.

Alla bilder är lånade från guldfynd.se

Dagens julklappstips - 8 december För henne & honom


Ännu en upplevelse, för om det någonting man minns är det händelser och tillfällen man får spendera med dem man verkligen tycker om.

Här nedan har jag listat upplevelser för två personer, mina favoriter är helt klart smycken för två, eller en VIP-tur i Stockholm eller en gemensam ridtur på Djurgården i Stockholm.

Klicka på de bilderna du tycker verkar intressant, allt för två personer.



Alla bilderna är lånade från liveit.se

Preppy möter djärv


Jag har i överlag en feminin stil, jag skulle personligen kalla den ganska stilren men med färgglada glimtar.
Ibland blir det lite over the top med preppy och då passar en tuff detalj perfekt för att bryta av. Min favorit just nu är riktigt tuffa höga akelboots med synliga detaljer som spännen och dragkedjor, det lyfter den preppiga feminina stilen till helt andra höjder.
Jag vet att det först känns skumt att ens prova så pass 'tuffa' och 'hårda' skor, för det är de. Men kolla här nedan hur snyggt det är att bryta av med ett par riktigt kaxiga höga boots, om inte annat så lyfter det vinterdressen.

Tänk att söndagsshoppa julklappar i dessa snygga klackar tillsammans med dessa stilrena och feminina jackorna.




Alla bilder är klickbara med mer information.
Alla bilderna är lånade från www.dinsko.se och hm.se

Kom just hem


Ledsen för superseg uppdatering idag! Kom alldeles nyss hem från skolan, väldigt sent. Fast jag antar att det är så när man pluggar på en av Sveriges ledande högskola.
Provet idag tog 5 timmar att skriva och jag blev oupphörligt suktad av en liten farbror som vaktade oss. Han satt drygt två meter från mig med en hel kasse Daim och tuggade konstant på choklad under alla mina 5 timmar i salen.

Nåja slänger in dagens julklappstips och lite budget-klädoutits, lovar att uppdatera mer frekvent i morgon och du kanske minns vad jag skulle belöna mig med va? Inte, kika i så fall längre ner på inlägget om kavaj-fetischism ;)

Rynkor hit och dit


Är det bara jag som inte har förstått grejen med alla rynkor på skor?
Jag var i desperat behov efter ett par tunna höstskor för 'varmare' höstväder här om månaden och kände inte mig speciellt sugen på att lägga ut en förmögenhet, men jag ville ändå ha ett par snygga skor.

Eftersom jag var desperat skrev jag en absolut no-no-lista på hur skorna inte skulle se ut;

- helt platta
- rynkor
- spetsig tå á la häxa



Tre små ynkiga punkter och guess what, dessa skor kom jag hem med:




Överallt och då menar jag i princip alla stockholms lågpriskedjor fanns enbart skor som är rynkade på valfritt ställe och helt platta.


Varför rynkor undrar jag? Tycker du att det är snyggt med rynkor?
Som tur är så har jag lärt mig att tycka om det och har faktiskt använt mina små rynkade skor flera gånger.

Så vad är min sensmoral? Jo att man uppenbarligen kan lära sig att tycka om all slags mode.

Att vara kavaj-fetischist






Om det är någonting ni ska veta om mig Rohan så är det att jag är en riktig kavaj-fetischist. Så fort vädret tillåter, som idag, drar jag på mig en kavaj även fast det numera är december och jag mer eller mindre halvt fryser ihjäl.

Min absoluta favorit är den första ovan från Only (Visste du förresten att de har webshop? Fast det kanske bara är jag som bor under en sten, var helt clueless tills för en liten stund sedan), min shoppingnerv började verkligen bulta när jag såg den idag.
Tänk att inviga våren 2009 med den lilla godingen. Klarar jag min tenta i morgon så är det verkligen det FÖRSTA jag gör att beställa den kavajen, så återkom om 3 veckor så får du veta om den hänger i min garderob med liksinnade kavajer ;)

Vad tycker du om att bära kavaj till vardags? Sen behöver kavajen inte vara så strikt men faktum kvarstår att man alltid känner sig lite finare och lite bättre med kavaj på hehe.


Åh jag vet precis varför jag surfar på kavajer, jag har en supertenta i morgon och jag måste egentligen plugga, så jag försöker nog mest att dämpa min plugg-panik. Motivation någon?


Angående gratishemsidor


Idag registrerade jag mig för första gången på en gratishemsida, nämligen gratismode.se

Anledningen till att jag registrerade mig på denna är för att det verkar som att man får ganska mycket avkastning för sina poäng man skrapar ihop.

Är du medlem på någon sådan sida som du kan rekomendera?

Känner mig rätt novis på det här området men upplägget är som på de andra sidorna att man ska värva andra vänner och på så sätt få ihop poäng.
Det som är bra med gratismode.se är att det är lätta poäng man får ihop, ett sätt är att surfa runt på sidor, hur svårt är det liksom, eller att registrera sig på andra gratishemsidor, vilket inte heller är svårt.
En annan fördel är att det kanske inte är så många vänner som är registrerade på just gratismode.se och därför blir det lättare att värva.

Jag har alltid undat om det fungerar för vanliga dödliga som inte har 5000 vänner på Facebook och så vidare, har du fått hem presentkort någon gång? Är det lätt att samla ihop poäng?

Surfa in och kolla om det kanske är en ny favorit för dig också.


Dagens julklappstips - 7 december För honom



Här är några sköna sovkläder för killen, kunde inte låta bli att ta med morgonrocken, dyr dyr dyr men ack så snygg, håller du inte med? På hemsidan finns många fler underkläder både för killar och tjejer.
Hur sover era killar, med eller utan sovkläder?

Alla bilderna är klickbara med mera information.
Alla bilderna är lånade från uppercut.se

Dagens julklappstips - 7 december För henne




Dagens julklappstips är snygga 'sovkläder' för henne. Anledningen till situationstecken är just det faktum att man aldrig sover i sådana plagg men de är vackra att ha på sig för en stund.

Om du mot all förmodan ska sova i dessa, välj då materialelet siden, det värmer på vintern och svalkar på sommaren.
De två nedersta till vänster är i siden, resterande i satin.
Jag funderar på att köpa mig själv en kimono, en lite kortare modell att svansa runt i här hemma.

Alla bilderna är klickbara med mer information.
Alla bilderna är lånade från lindex.se webshop

Såhär ser jag ut idag





Såhär ser jag ut idag när jag ska ut och fara.
Allt i svart utom skjortan som jag brukar varva i olika färger, favoriten är ljus ljus himmelsblå eller gammelljusrosa.
Jag brukar även ha en färgglad scarf som passar till skjortan när jag inte har kavajen på. Kostymbyxor som är raka och smala i benen är snyggast, jag tycker verkligen inte om kostymbyxor som är vida och fladdrar i vinden för varje steg man tar, ni vet vad jag menar va? urr.
Enkla stilrena smycken som pärlor i öronen och en silverring på fingret.

Uppdaterar igen ikväll när jag kommer hem. 
Todilu

Alla bilderna är lånade från H&M's webshop och är klickbara för mer information

Konstig blogg?


Jag måste höra med er som sitter på annat operativsystem än Windows, ser bloggen konstig ut för er? Exempelvis text utanför ramarna och konstig layout på texten?
Är det så för några av er Windows-användare också?
Säg gärna till i så fall så ska jag fixa det :)

Nu ska jag logga ut och dricka glögg (säg ett tillfälle eller tidpunkt när man inte kan dricka glögg hehe)

Ha en bra dag!

Dagens tips - Måndagsnöje, standup i Stockholm


Bild lånad från fotoakuten.se
Gratis bilder från fotoakuten.se

Jag har superbråttom idag, kommer vara borta hela dagen och inte hinna uppdatera så jag slänger in dagens tips nu på morgonen.

Varje måndag hela hösten har massa roliga komiker kört standup i Stockholm på sköna Boulevardteatern, "standup istället för bio". Inte nog med att det är rusktigt billigt, du får äta obegränsat mycket popcorn gratis också, men passa på, det är bara två måndagar kvar.

Billigt och roligt måndagsnöje om du frågar mig. Vi kanske ses där!

Alltid med mig




Prylmässigt lämnar jag i princip aldrig dessa hemma när jag är ute och far, jag älskar Ordning&Reda's stilrena design med mix av glada färger. Det som syns på bilden ovan är följande;

Pocketboksöverdrag i rosa och svart, skyddar billiga poketböcker och håller dem fräscha

Busskortshållare i svart, lila och grönt, reptil-imitation, gissa om jag känner mig speciell som slipper dra fram den fula röda busskortshållaren man får från SL.

Rosa och svart skrin för två pennor, med sånt här fint skrin kan man kosta på sig två riktigt fina pennor

Ännu en korthållare fast med platsfickor för varje kort, jag missar aldrig att dra någon av mina många medlemskort när jag spontanshoppar

Pennfodral för vanliga blyertspennor reptil-imitation

Självklart alltid min kalender i svart läder med tillhörande guldpenna, dock inte från Ordning & Reda.

Vad för vardagsprylar har du alltid med dig?

Alla bilderna är lånade från Ordning och Reda

Rosa för nöjen



Ge mig dessa två, helst nu direkt.

Jag skulle gärna ha en kalender i rosa för nöjen och en i klassisk svart läder bara för affärer.
Nu ska jag fortsätta tentaplugga med en kopp varm glögg och lite pepparkakor, mums.

Vad önskar du dig i julklapp?

Dagens julklappstips - 6 december För henne & honom


Idag tänkte jag tipsa om upplevelser, eftersom jag tidigare köpt upplevelser från Smartbox kan jag ingentig annat än varm rekomendera dessa som perfekta julklappar.

Dagens tema för upplevelser är get-a-way, det behöver inte vara långt bort eller länge, det räcker med en lyxig natt på ett hotell i stan. Huvudsaken är att ni får rå om varandra utanför hemmets fyra väggar eller varför inte slå på stort och lämna landet?

Fördelen med Smartbox är att allting redan är ordnat i paketpriset du behöver bara fixa transport till och från för att sedan njuta på plats.

Här kommer fyra olika prisförslag; budget, bekvämlighet lyx och överflöd.
Alla bilderna är lånade från Smartbox.com



Budget -500:-

En skön dag



Bekvämlighet 500-1000:-
En övernattning med frukost



Lyx 1000-2000:-
Minisemester med           Weekend i Paris
2 övernattningar                1-3 övernattningar
och frukost





Överflöd +2000:-
Upplev Europa                   Övernattning för
                                               livsnjutaren

Spetsa till dig




Dagens tips; Tre olika spetsklänningar jag inte skulle tacka nej till

4 kompletta outfits under 1000-lappen för julbordet





           

1. Totalt 988,5:-       2. Totalt: 645,5:-     3.Totalt 899.5:-      4. Totalt 963:-

     

Vid den här tiden på året vankas det julbord och menar jag inte bara julbord med närmaste släkten eller den bättre hälften. Både jobbet, vännerna och svärföräldrarna vill ha a piece of you.
Har du som jag varken tid, lust eller för den delen råd att springa i affärer och leta en komplett outfit? Behöver du en genväg för en fulländad dress som passar för det julbordet du ska på? Ja då har du kommit rätt.

Klicka för bilderna för mer information och priser


1. Julbord med jobbet

Personal från alla avdelningar. Alla kommer vara där, allt från den sura receptionisten och älskar att syna folk nerifrån och upp för att sedan rynka på näsan och falskt välkomna dig. Eller varför inte den formella VDn du aldrig tidigare träffar IRL men som alla fruktar, eller din snygga chef som alldeles nyligen blivit singel.

I alla de fyra fallen bör du satsa på den lilla svarta, i den här situationen bör du välja en lite längre svart klänning med axelband du kan ta bort om du skulle vilja (se bilden ovan). Tillräckligt lång för att du inte ska känna dig som arbetsplatsens slut men tillräckligt kort för att inte känna dig som heltäckt en gammal tant.

Vidare, en svart strikt kavaj upptill, det ger en finare känsla bland alla kostymklädda och är lätt att ta av om det skulle bli för strikt och stelt.

Satsa på guld, fejk eller inte men guld. Välj enkla smycken som faktiskt kan vara i guld, ingen kommer tro att du köpt ditt bling på Glitter om det är tillräckligt verklighetstrogen storlek. Enkla stilrena smycken, något litet kring handleden och en smal kedja kring halsen.
Väskan får vara raffig och synas, ovan finns en väska i klassisk modell helt i lack. Snygg detalj till en i övrigt strikt klädsel.

Sist skorna, jag blev kär i dessa snygga och otroligt billiga stövletter. Enkla med hög klack och snygg kedja som detalj, precis som det ska vara i jobbsammanhagn.
Totalt sett kostar allt detta 988.5:- på H&M's webbshop.



2. Julbord med svärföräldrarna du aldrig träffat innan

Du vill göra ett gott första intryck och samtidigt känna dig snygg.

Den lilla svarta med vippig kjol och bara armar passar perfekt till detta. Vill du piffa till klänningen lite extra kan sidenband eller skärp passa bra.
Enkel cardigan över som du lätt kan ta av men samtidigt lätt att ta på om du känner dig naken.

Satsa på silver, enkel klänning ger utrymme för större smycken. Stora smycken känns inte lika bling när de är silverfärgade.
Ovan finns en liten svart väska där det viktigaste får plats.
Till en i övrigt dämpad outfit passar lackskor till, gärna med öppen tå och hög klack.
Totalt sett kostar allt detta 645,5- på H&M's webbshop.



3. Du är bjuden på ett julbord med ett sällskap du varken känner eller träffat innan, du vill helt enkelt känna av läget innan du kör hårt.

Feminin
cardigan med hellånga ärmar passar perfekt.
Lilla svartafin spets utan att vara för utmanande, klassisk fin skärning och bara armar.
Till det här sammanhanget är utsmyckat hår passande, välj en synlig accessoar som brosch eller hårsmycke. Ringar i silver är fint till en outfit utan andra smycken, de får gärna synas.
Även här är en raffig väska pricken över i:et och svarta pumps med klack känns alltid rätt. Väskan får gärna vara en kuvertväska tillräckligt stor för att rymma det allra nödvändigaste. Varför inte en med reptilmönster som ovan? Grrr.
Totalt sett kostar allt detta 899,5:- på H&M's webbshop.



4. Ett gäng vänner och du ska äta julbord för att sedan dra vidare och göra stan osäker.

Eftersom du är i sällskap av vänner kan du dra ut i svängarna. En kort cardigan med rutor och en vippig lilla svarta med spetsdetaljer och sidenband i midjan passar bra till middagen, sedan är det bara att slänga av sig överdelen när ni byter lokal.
Välj väl synliga accessoarer kring handleder och halsen, välj andra material och färger än guld om du vill slippa bling-känslan.
Partyväska som rymmer det nödvändigaste som håller dig fräsch hela kvällen finns ovan, experimentera med olika slags väskor till dressen.
Till sist, vågade pumps med reptilmönster och du har en lyckad kväll framför dina fötter.
Totalt sett kostar allt detta 963:- på H&M's webbshop.

Alla bilderna är lånade från H&M's webshop

Synpunker? Kommentera gärna

Irriterande Stockholmsfenomen

Jag bor i innerstaden och reser således varje dag med tusentals andra människor på både tunnelbanan och innerstadsbussarna, därför har jag observerat situationer som ständigt återkommer. Nu kanske jag framstår som en riktigt gnälltant men jag tycker personligen att det är skönare att få ur sig saker och därmed kunna släppa irritationen och kanske även lära ut lite Stockholmsvett, vad vet jag. Känner ni igen detta Stockholmare?

Tänk; tidig morgon, runt åtta snåret då en stor del människor redan börjat ta sig till arbete, skola eller vad man nu pysslar med under dagen. Tunnelbanan är knökfull, du behöver inte ens hålla i dig för att du är så pass klämd mellan alla andra i vagnen och står i princip helt stilla när tåget kränger.

Händelse; människor omkring dig börjar trängas med en lätt panik i blicken och försöker krampaktigt ta sig fram till dörren genom den solida männsikoväggen. Varför? Jo för att tåget snart ska stanna vid T-centralen. Vid sådana här tillfällen vill jag verkligen veta hur folk tänker! Tror de att de absolut inte kommer att få komma av tåget? Jag menar det är ju inte för intet som T:et i T-centralen står för just Tunnelbane(-centralen) alla linjer går där, de allra FLESTA ska av eller på här.

Okej om du är en lurk från landet men detta fenomen sker varje morgon, är folk så rädda att de ska bli instängda i vagnen för evigt eller att ingen i hela vagnen, speciellt inte de som redan står klämda mot dörrarna, ska gå av vid T-centralen? Känns det här som någonting helt nytt? Good for you, kom ihåg du läste det här på rohans.blogg.se först.
Vidare när jag ändå är i farten kan jag passa på att nämna ett par fler stationer som hör till innestan där du inte behöver få jagad blick och bli kallsvettig över att bli instängd på tåget;

Fridhemsplan, blåalinjenmänniskor och alla innerstadsbussar utom 2:an
Odenplan, här byter många grönalinjenåkare till bussar som i sin tur ansluter till röda linjen
Hötorget, inte en speciell anledning, var bara inte orolig
Slussen, byta både till bussar och annan linjefärg
Gamla stan, samma som Slussen
Tekniska högskolan, här byter alla högskoleelever, långdistans-Norrtäljare och minitåg (läs; roslagsbanan) T-centralen, enough said..

Dagens julklappstips - 5 december För honom



Någonting som alltid är uppskattat är böcker, här har jag tagit med några böcker som jag läst, sådana jag har förstått ska vara bra och några slumpmässiga också. Klicka på bilderna för mer information och pris.

Alla bilderna är lånade från www.bokus.com

Dagens julklappstips - 5 december För henne




Kunskap är makt, det tycker vi alla om och kunskap behöver sällan vara tråkigt så här kommer mina bästa tips på bra böcker. Jag är i en fas för 'girlpower' eller vad man nu kan kalla det.
Slukar alla böcker med både allvarlig som humoristisk touch, så som Kaxiga tjejers guide till allt de vill ha, skön och inspirerande läsning.
Här finns min absoluta favoritbok, How To Walk In High Heels. I boken finns allt du någonsin behöver, som exempelvis hur du ska sminka dig om du bara har exakt 5/10/20 minuter, eller hur man slipper undan alla slags pinsamma situationer, hur du blir filmstjärnesnygg på ett ögonblick och alla klassiska klädtips du kan tänka dig. Den perfekta guiden helt enkelt.

Klicka på bilderna för pris och information, de flesta är i pocketform så de är riktigt billiga julklappar.
Alla bilder är lånade från www.bokus.com

Signatur


Nyårsnatten




Jag känner mig lite sen när jag hör runt med vänner om nyårsnatten, de redan har hela sin outfit utstuderad i detalj, speciellt med tanke på att jag varken har skor, klänning eller någonting annat planerat. Nåväl här kommer lite drömmar om vad jag gärna skulle vilja ha på nyårsnatten, att blogga är en riktigt bra ursäkt när man egentligen behöver plugga, hrm.

Den lilla svarta känns rätt på nyår, bara man varvar med spännande accessoarer, till nyår passar guld perfekt. Både runt halsen, handleden, fingrarna, i håret och på fötterna. Vill man inte köpa en sprillans ny klänning går det alltid att ta den vanliga svarta och istället köpa nya accessoarer. Nyårsoutfiten behöver inte vara speciellt dyr.
Alla bilder är klickbara med mer information och pris. Alla bilderna är lånade från forever21.com

Hur har du det med nyår, är allt redan planerat?

Dagens julklappstips 4 december - För honom



Till honom skulle en ny mp3-spelare sitta fint, inte sant? Nu tänker jag inte enbart på Ipod utan det finns massa andra alternativ om du inte vill halvt ruinera dig själv. Alla spelare är sorterade efter stigande pris och bilderna är klickbara med mera information. Själv skulle jag inte tacka nej till en rosa Ipod nano, men det är ju bara jag ;)

De sex första är för sparare, mp3-spelare under tusenlappen och de sex sista kostar över tusen kronor. Visst är den knallgula fin?

Alla bilderna är lånade från Elgiganten

Dagens julklappstips 4 December - För henne



 Idag är jag lite partisk och lägger upp en julklapp jag själv vill ha för tips till henne, en nya digitalkamera. Denna rosa skönhet är jag helt förälskad i och min vanliga kamera framstår som en mindre tegelsten jämfört med denna. Fin rosa färg och i perfekt storlek, väger bara 125 gram så man kan alltid ha med den i väskan.
Någonting mer jag gillar är att man kan spela in film med kameran, i för sig så kan man väl göra det med de flesta nya kameror men det är ändå ett stort plus för mig.

Annars är den här kameran en riktig dröm för alla bloggare, läs beskrivningen och fantisera om hur en liten rosa godbit förenklar din blogg-vardag. Om rosa inte faller dig i smaken finns flera färger. Även denna är väldigt lätt, en stor fördel. Hehe detta inlägg blev nog mest vad jag själv skulle vilja ha.

Nu kan man följa min blogg med bloglovin :)

Följ min blogg med bloglovin

Gillar det du ser? Se till att inte missa några inlägg från mig genom att klicka på länken ovan.

Dagens julklappstips 3 december - För henne & honom




Dagens julklappstips är billig parfym både för honom & henne. Att tipsa om specifika dofter är svårt eftersom luktsinnet är så individuellt och en doft kan vara ljuvlig för en person och rent av äcklig för någon annan. Jag tänkte ändå lista mina favoriter både kvinnliga och manliga dofter.
Ett tips kan vara att ta hem prover och lite diskret försöka få ur personen vilken doft som luktar godast. Nu när det närmar sig julen brukar butiker nämligen sälja doften tillsammans med en bodylotion och även duschkräm, då är det fördelaktigt att den personen som får klappen uppskattar doften.
Här ovan är mina absoluta favoriter som jag gärna skulle vilja ha i present. De sex första är dofter för kvinnor och fem sista för män.

Klicka på bilderna för mer information och priser, som här är väldigt generösa. Låga priser på både smink och alla slags parfymer.

Alla bilder är lånade från Parfym.se

Dagens julklappstips - För henne & honom


Idag är dagens julklappstips inriktat till både henne och honom, nämligen hudvård.
Hudvård är inte bara ansiktsrengörning eller krämer utan allt från massageoljor till after shawe och duschkräm. Lyx innebär inte att du måste lägga en förmögenhet på enstaka dyra produkter, lyx kan innebära att rå om varandra med olika oljor och massage. Eller ett långt skönt bad för dig själv med ljuva tvålar, duschkräm och badoljor.

Vill du ändå komma iväg på massage finns flera alternativ, både billiga som dyrare. Vill man spara så satsa på elevbehandlingar, då får man en behandling utav en elev oftast under uppsikt av läraren. Då kan man komme väldigt billigt undan med allt från massage till ansiktsbehandlingar till pedikyr och manikyr till färgning av hår och så vidare.
Jag brukar personligen gå till Sankt Eriks gymnasium och på elevbehandlingar där och jag blir alltid lika nöjd.
Där har de riktigt billiga priser och behandlingarna utförs utav KY-studerande och alltså inte utav gymnasieelever.

Sedan finns en uppsjö av elevbehandlingar runt om i Stockholm, allra flesta till låga priser. Är du sugen på att slösa finns inga begränsningar, ta med kärlekenspa-weekend och bo på lyxigt hotell där behandlingarna utförs. Annars finns flera behandlingar där ni kan få massage och liknande tillsammans, passar även att bjuda goda vänner eller familj på. Finns det någon doft som du tycker är oemotståndlig? Köp den som present och njut av en väldoftande respektive.

Som vanligt är alla bilder klickbara och visar pris och information. Mina favoriter är Face Mist Skimmer lotionen, använder båda dagligen. Face Mist är perfekt att spraya direkt på ansiktet efter att man sminkat färdigt, sprayen fixerar sminket och gör att man inte blir lika glansig under dagen. Perfekt att spraya på ett par gånger under dagen när man behöver en fräsch ansiktsdusch.

Alla bilder är lånade från Make Up Store http://www.makeupstore.se/sesv/home.php

Dagens julklappstips 1 December - För honom



Vill du ge bort en present som håller länge och väl? Varför inte en helårs prenumeration av en tidning, kanske har han ett speciellt intresse som du vill bejaka eller du kanske bara vill komma billigt undan. En tidningsprenumeration är nämligen aldrig fel att ge.
tidningstorget kryssar du helt enkelt i "julklapp" och tidningarna kommer direkt hem till den personen du vill glädja, helt utan krångel.
Kanske dumt av mig att sätta detta tips för just honom, tidningsprenumeration passar ju minst lika bra till henne. Här är någonting jag inte skulle tacka nej till som julklapp.
Klicka på bilderna för priser och erbjudanden.

Alla bilder är lånade från Tidningstroget, http://www.tidningstorget.se/default.aspx

Dagens julklappstips 1 December - För henne




Kan man någonsin ha för mycket smink? Mitt absoluta favoritmärke på smink på just Make Up Store, de har brett spektrum av färger och alla slags produkter man kan tänka sig.

Satsa på färgglada och starka färger när du köper smink som julklapp. Speciellt med tanke på färgerna för våren 2009.  Oftast väljer man dova färger som passar till vardags när man själv köper smink, därför är riktiga partyfärger uppskattade som presenter.
Klicka på bilderna för mer information och priser.

Är du osäker på färger som passar brukar butikspersonalen vara riktigt bra på kombinationer, eller varför inte penslar, svampar och olika slags verktyg sådant är alltid uppskattat.

Alla bilder är lånade från Make Up Store www.makeupstore.se

Om min blogg

Hej hej här är min nya blogg. Den kommer handla om lite allt möjligt men någonting som du kan vara säker på är att jag kommer uppdatera ofta och regelbundet. Många uppdateringar per dag kommer karaktärisera min blogg. Jag hade tänkt att posta dagliga inlägg som; dagens tips som består av produkter och framför allt kläder samt dagliga julklappstips, både för honom och henne. Så om du inte vet vad du ska köpa för julklappar, kika in här dagligen och få lite inspiration. Sedan kommer jag inte kunna hålla mig från en släng irritationsmoment som (förhoppningsvis) alla stockholmare som dagligen rör sig i kollektivtrafiken upplever. Att skriva av sig är ett bra sätt att avreagera sig. Kom gärna med synpunkter om det är något du vill läsa mer eller mindre om.
Rohan



Vill du synas i bloggen? Kontakta mig Rohan
[email protected]



RSS 2.0
Vill du ha fler besökare till din blogg?