Miss Attitude's Blogg

Min semester i Calpe- Alicante på nyår!

L.A och jag tog oss en mini semester till Alicante i 4 dagar för att fira nyår. Värmen va härliga 20 grader nästan varje dag och många små mysiga pubbar längst hela stranden. Vi besökte en pub varje kväll och den som fastnade mest va en pub strax utanför hotellet, framför havet, som hette Texas Bar.Där inne jobbade en familj, mor, far och son. Ovanför pubben låg deras lägenhet så man kan säga att dom hade det bra, nära till jobbet och hemmet.Pubben vart våran favorit för att när vi kommer in där så ser det ut som en indian lya, allt där inne va inrett i indianstuk. Buffel på väggen, örnar långt upp i taket, en levande boa orm bredvid borden och levande musik med mannen som va en äkta indian!

Hela stämningen va så annorlunda och skön, det rasade in engelsmän in i pubben som kom dit för att lyssna lite på levande musik och se dom vackra tavlorna och indian prydnaderna.Calpe/Alicante är ett ställe att rekommendera, dit ska man helst åka på sommaren för att få maximal njutning av utsikt, pubbar och shopping.


Kvinnan som jag är med i bild på va ägarinan till Texas pubb tillsammans med den sjungande indianen.


Nu får vi se vad nästa semester ort blir, vi har redan börjat planera för nästa och ska se oss omkring lite för att se vad vi hittar för fint att åka till, spännande... // Miss Attitude

Glöm inte att läsa min blogg: http://dkqa.blogspot.com

Kommentarer
Postat av: Rocketqueen

Wow! Ser ut att ha varit sjukt kul! :D

2009-01-13 @ 11:36:19
URL: http://rocketqueens.blogg.se/
Postat av: Mikaela - hockeyfru

usch en orm!

2009-01-17 @ 16:00:26
URL: http://thisismikaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Vill du synas i bloggen? Kontakta mig Rohan
rohan.bloggen@gmail.comRSS 2.0
Vill du ha fler besökare till din blogg?