Dagens julklappstips - För henne & honom


Idag är dagens julklappstips inriktat till både henne och honom, nämligen hudvård.
Hudvård är inte bara ansiktsrengörning eller krämer utan allt från massageoljor till after shawe och duschkräm. Lyx innebär inte att du måste lägga en förmögenhet på enstaka dyra produkter, lyx kan innebära att rå om varandra med olika oljor och massage. Eller ett långt skönt bad för dig själv med ljuva tvålar, duschkräm och badoljor.

Vill du ändå komma iväg på massage finns flera alternativ, både billiga som dyrare. Vill man spara så satsa på elevbehandlingar, då får man en behandling utav en elev oftast under uppsikt av läraren. Då kan man komme väldigt billigt undan med allt från massage till ansiktsbehandlingar till pedikyr och manikyr till färgning av hår och så vidare.
Jag brukar personligen gå till Sankt Eriks gymnasium och på elevbehandlingar där och jag blir alltid lika nöjd.
Där har de riktigt billiga priser och behandlingarna utförs utav KY-studerande och alltså inte utav gymnasieelever.

Sedan finns en uppsjö av elevbehandlingar runt om i Stockholm, allra flesta till låga priser. Är du sugen på att slösa finns inga begränsningar, ta med kärlekenspa-weekend och bo på lyxigt hotell där behandlingarna utförs. Annars finns flera behandlingar där ni kan få massage och liknande tillsammans, passar även att bjuda goda vänner eller familj på. Finns det någon doft som du tycker är oemotståndlig? Köp den som present och njut av en väldoftande respektive.

Som vanligt är alla bilder klickbara och visar pris och information. Mina favoriter är Face Mist Skimmer lotionen, använder båda dagligen. Face Mist är perfekt att spraya direkt på ansiktet efter att man sminkat färdigt, sprayen fixerar sminket och gör att man inte blir lika glansig under dagen. Perfekt att spraya på ett par gånger under dagen när man behöver en fräsch ansiktsdusch.

Alla bilder är lånade från Make Up Store http://www.makeupstore.se/sesv/home.php

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Vill du synas i bloggen? Kontakta mig Rohan
rohan.bloggen@gmail.comRSS 2.0
Vill du ha fler besökare till din blogg?