4 kompletta outfits under 1000-lappen för julbordet

           

1. Totalt 988,5:-       2. Totalt: 645,5:-     3.Totalt 899.5:-      4. Totalt 963:-

     

Vid den här tiden på året vankas det julbord och menar jag inte bara julbord med närmaste släkten eller den bättre hälften. Både jobbet, vännerna och svärföräldrarna vill ha a piece of you.
Har du som jag varken tid, lust eller för den delen råd att springa i affärer och leta en komplett outfit? Behöver du en genväg för en fulländad dress som passar för det julbordet du ska på? Ja då har du kommit rätt.

Klicka för bilderna för mer information och priser


1. Julbord med jobbet

Personal från alla avdelningar. Alla kommer vara där, allt från den sura receptionisten och älskar att syna folk nerifrån och upp för att sedan rynka på näsan och falskt välkomna dig. Eller varför inte den formella VDn du aldrig tidigare träffar IRL men som alla fruktar, eller din snygga chef som alldeles nyligen blivit singel.

I alla de fyra fallen bör du satsa på den lilla svarta, i den här situationen bör du välja en lite längre svart klänning med axelband du kan ta bort om du skulle vilja (se bilden ovan). Tillräckligt lång för att du inte ska känna dig som arbetsplatsens slut men tillräckligt kort för att inte känna dig som heltäckt en gammal tant.

Vidare, en svart strikt kavaj upptill, det ger en finare känsla bland alla kostymklädda och är lätt att ta av om det skulle bli för strikt och stelt.

Satsa på guld, fejk eller inte men guld. Välj enkla smycken som faktiskt kan vara i guld, ingen kommer tro att du köpt ditt bling på Glitter om det är tillräckligt verklighetstrogen storlek. Enkla stilrena smycken, något litet kring handleden och en smal kedja kring halsen.
Väskan får vara raffig och synas, ovan finns en väska i klassisk modell helt i lack. Snygg detalj till en i övrigt strikt klädsel.

Sist skorna, jag blev kär i dessa snygga och otroligt billiga stövletter. Enkla med hög klack och snygg kedja som detalj, precis som det ska vara i jobbsammanhagn.
Totalt sett kostar allt detta 988.5:- på H&M's webbshop.2. Julbord med svärföräldrarna du aldrig träffat innan

Du vill göra ett gott första intryck och samtidigt känna dig snygg.

Den lilla svarta med vippig kjol och bara armar passar perfekt till detta. Vill du piffa till klänningen lite extra kan sidenband eller skärp passa bra.
Enkel cardigan över som du lätt kan ta av men samtidigt lätt att ta på om du känner dig naken.

Satsa på silver, enkel klänning ger utrymme för större smycken. Stora smycken känns inte lika bling när de är silverfärgade.
Ovan finns en liten svart väska där det viktigaste får plats.
Till en i övrigt dämpad outfit passar lackskor till, gärna med öppen tå och hög klack.
Totalt sett kostar allt detta 645,5- på H&M's webbshop.3. Du är bjuden på ett julbord med ett sällskap du varken känner eller träffat innan, du vill helt enkelt känna av läget innan du kör hårt.

Feminin
cardigan med hellånga ärmar passar perfekt.
Lilla svartafin spets utan att vara för utmanande, klassisk fin skärning och bara armar.
Till det här sammanhanget är utsmyckat hår passande, välj en synlig accessoar som brosch eller hårsmycke. Ringar i silver är fint till en outfit utan andra smycken, de får gärna synas.
Även här är en raffig väska pricken över i:et och svarta pumps med klack känns alltid rätt. Väskan får gärna vara en kuvertväska tillräckligt stor för att rymma det allra nödvändigaste. Varför inte en med reptilmönster som ovan? Grrr.
Totalt sett kostar allt detta 899,5:- på H&M's webbshop.4. Ett gäng vänner och du ska äta julbord för att sedan dra vidare och göra stan osäker.

Eftersom du är i sällskap av vänner kan du dra ut i svängarna. En kort cardigan med rutor och en vippig lilla svarta med spetsdetaljer och sidenband i midjan passar bra till middagen, sedan är det bara att slänga av sig överdelen när ni byter lokal.
Välj väl synliga accessoarer kring handleder och halsen, välj andra material och färger än guld om du vill slippa bling-känslan.
Partyväska som rymmer det nödvändigaste som håller dig fräsch hela kvällen finns ovan, experimentera med olika slags väskor till dressen.
Till sist, vågade pumps med reptilmönster och du har en lyckad kväll framför dina fötter.
Totalt sett kostar allt detta 963:- på H&M's webbshop.

Alla bilderna är lånade från H&M's webshop

Synpunker? Kommentera gärna

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Klänningarna var jätte snygga. Skulle kunna tänka mig att ha någon av dem på nyår :)

2008-12-07 @ 20:56:44
URL: http://isabellees.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback


Vill du synas i bloggen? Kontakta mig Rohan
rohan.bloggen@gmail.comRSS 2.0
Vill du ha fler besökare till din blogg?